Logo van spirit visions. Spirituele visies. Horus oog in blauw achtige sterrenstelsel

                    Reincarnatie

 

Ongeboren baby in buik

Wat is reÔncarnatie ?

Re- incarnatie is eigenlijk wat wij zien als weder geboorte
Elk Levend wezen is meerdere keren hier op aarde gekomen.

Men maakt deze keuze zelf en geheel bewust. Men kiest dan ook zijn eigen familie uit en zijn doel hier op het aardse leven.


Omdat we al vaker hier zijn geweest, kunnen we herinneringen hebben van vorige levens. Daar is totaal niets mis mee.

Vaak is het zo dat als wij dat terug zien dat wij in deze tijd van het leven hier iets mee kunnen doen. Het geeft namelijk het gene weer dat wij al eerder hebben ervaren, in de hoop dat wij herinneren wat wij in het vorige leven ermee deden om zo niet dezelfde fout te maken of om juist op die wijze te handelen. Ook is het zo dat we deze situatie opnieuw mee maken omdat we dit in een vorige leven afgehandeld hebben.

Zo heb je ook de ontmoetingen met zielsgelijken waarbij herinneringen van vorige levens naar boven komen. Deze tijd heb je inderdaad met elkander beleeft maar waarschijnlijk nog niet afgerond. Tevens de ontmoeting met een zielsmaatje brengt ons beide ook weer verder in onze ontwikkeling.

Vaak gaan mensen ook in regressie therapie als ze er veel hinder van ondervinden.
Zoals angst voor Vuur of Harde geluiden, wat vaak bij kinderen nog wel eens voor komen.

Men zegt ook wel eens dat kinderen die huilbaby's zijn, zijn omgebracht in een vorige leven wat ze nog niet verwerkt hebben en op een vrij afschuwelijke manier is gegaan. Een trauma dus. Of dit werkelijk zo is kan zijn. Maar het kan ook zijn dat de wens om hier niet te zijn hier in dit heden de oorzaak is van het vele huilen. Tevens daarnaast ook de geborgenheid nog enorm nodig hebben .

Ik weet nog van mijzelf dat ik hier totaal niet wilde leven. Ook toen ik als klein ukkie me bewust werd van de wereld om mij heen bleef ik me steeds nog niet op mijn plaats voelen in deze tijdperk.

Wat ik soms nog wel eens saai vind hih, maar inmiddels ben ik wel blij er te zijn.

 

Cultuur Band

Heel vaak hebben mensen ook een bepaalde band met een bepaalde cultuur op deze wereld. Dit stamt van een vorige leven af waarbij je intens hebt geleefd in dat cultuur. Zo heb ik dat met het Oosten zoals India, Egypte. Dit trok mij als kind altijd al norm aan. Ook de religie en de levensstijl. Dit zijn kenmerken die bij altijd hebben geleefd.

Door juist die interesse weer op te wekken, kan men inzicht verkrijgen in het nu van het spirituele ontplooiing systeem.
Dat houdt dus in dat men juist met die cultuur deze  kennis hier kan toepassen in dit leven.FOUTEN ?

Vaak denkt men nog onterecht dat men hier terug is vanwege fouten in vorige levens.
Echter is dit niet zo.

Er word nooit gestraft. Dit is een fabel die ooit is ontstaan om zo het negatieve een schuld te kunnen geven of om dingen die steeds fout gaan in mens leven te verantwoorden.

Dingen die gebeuren in het menselijke leven van dit moment overkomt men omdat men hier een leersel van moet leren. Leren ermee om te gaan , leren om er niet in de stress ervan te raken, leren dat het ook anders kan en vaak ook moet.

Een mens kan namelijk geen fouten maken, zeker niet als men ervan wilt leren, en  voor sommige zullen wij boven moeten leren wat we van dit aardse leven hebben geleerd.

Hoe vaak denkt u wel niet dat u een fout heeft gemaakt ? let wel een fout is altijd te corrigeren op welke manier of methode dan ook. Soms niet in dezelfde situatie of van die bepaalde situatie maar in een totale andere situatie.

Als er bepaalde zaken niet geleerd kunnen worden in dit leven zal men dus in het volgend leven dit meenemen als het ter sprake komt voor dat leven wat men dan kiest.

Let wel, is dit dan mislukt ? Nee dat hoeft niet. Het kan zijn dat je een voorproefje hebt mogen meemaken zodat je in het volgende levens moment het wederom krijgt en dan pas kan oplossen. Waarom ? Omdat dan pas de situatie op zijn best is. Blijkelijk is de situatie van dit leven namelijk niet het juiste moment. Een andere tijdsperk heeft dan de voorkeur.

Men kiest zelf een leven uit, gezamenlijk met je vaste begeleiders in het hiernamaals.

Niet alles wat je hier in dit leven hebt geleerd zul je dus mee nemen naar je volgende leven.

Zo kan het dus zijn dat je herinneringen of trauma's hebt van vorige levens van wel zo een vijfhonderd jaar geleden, die je na 2 levens pas gaat verwerken. Als je deze hebt verwerkt zal deze ook niet in het volgende leven naar voren komen. Mits het is om te kijken of je er inderdaad al van geleerd hebt. Maar dat is sporadisch.


OOK BOVEN LEREN WE

Jawel ook boven leren we een hoop bij, we leren onder anderen het leven te begrijpen die wij gekozen hebben. Soms zien we fragmenten van ons gepasseerde leven en zien dan in wat ons leven echt ingehouden heeft. Dan word het doel van dat leven ook bekend.


" Het Sterven "


Vele mensen die komen te overlijden zien voordat ze overgaan een persoon staan naast hun ziektebed. Deze persoon kan een bekende zijn of een begeleider van Gene Zijde

Deze persoon is er al vaak voordat men komt te overlijden, zodat ze een beetje op gemak worden gesteld. Ook kan het zijn dat ze niet gezien worden, dit omdat de persoon in kwestie geen weet hiervan heeft, of totaal niet gelovig is. Men ziet tevens wat men zelf creŽert. Hiermee wordt bedoelt dat als je in God gelooft dat men ook gerust een Engel naast zijn bed kan zien staan. Men probeert je altijd gerust te stellen tijdens het proces van het overgaan.

Vaak zie je dat iemand eigenlijk heel erg ziek is en je zou verwachten dat de persoon in kwestie nog niet de strijd wilt opgeven, want ze vechten een bepaalde strijd.
Vaak is het dan zo dat ze of angstig zijn, of dat ze nog op een bepaald iemand van familie of kennissen wachten.

Angst is niet makkelijk weg te nemen. Een persoonlijk verhaal van mij is die over mijn Oma.

Ik zat naast haar, ze was al erg ziek, en ze was bang voor de dood.
Ik was toen nog niet zo ontwikkeld als nu maar geloofde altijd wel in het hiernamaals. Ik vroeg haar waarom ze zo bang was. Ze vertelde me voor de dood. Toen ik zei dat ze niet bang hoefde te zijn werd ze eigenlijk wel boos. Ik voelde me zo rot. Ja wat kon ik hierop zeggen.

Toen ik weg ging liep ik toch terug en gaf haar mijn amulet. Ik zei haar, Oma hier heeft U mijn amulet, U mag hem bij U houden. Ze heeft hem vaak in haar handen gehouden, Mijn vader vertelde me dat ze een keer wakker werd, ze lag soms in een lichte vorm van Coma, en de amulet stevig vast hield in haar handen en mijn naam riep.

Toen ze overging, waren wij al met spoed naar het ziekenhuis toe, onderweg kreeg ik een koude bries te voelen en mijn zoontje begon te huilen, ik wist toen dat ze overleden was.

Later hoorde ik dat het klopte en mijn Tante haar horloge stond op die tijd stil van het overlijden.

Toen ik zelf bij haar lichaam was, voelde ik haar handen en er stroomde energie vanaf, zo in mijn handen. Haar handen heb ik hierna nog heel lang gevoeld.


Een paar jaar later tijdens een groepmeditatie, een van de laatste keren, voelde ik haar handen in mijn handen alsof ze echt hier was, puur en zuiver, dit was een van mijn mooiste momenten die ik mee mocht maken.

Zij plaatste haar handen in mijn handen en ik wreef met mijn vingers over haar handen . Ik voelde het precies zoals ze altijd waren. Heel zacht .

Nadat ze van iedereen afscheid had genomen was ze overgegaan, ze heeft ruim een jaar gerust. (weet dat daar geen tijd bestaat)

Daarna is ze nog vaak hier langs gekomen, en dat doet ze gelukkig nog regelmatig, net zoals mijn opa dat doet, gewoon gezellig,

Maar goed, over naar Gene Zijde."  GENE ZIJDE "

Als men komt te overlijden, krijg je het zelfde effect met uittreden. Met uittreden gebeurt het dat je Geest uit je lichaam gaat.
Nu echter met het verschil dat je niet meer terug gaat.


Als dat zover is, dan kan men kiezen om eerst nog afscheid te nemen van de personen die ze lief zijn geweest in dit leven.

Dit ligt ook aan hoe men eigenlijk bewust is met het spirituele. want het kan ook zijn dat men gelijk overgaat naar Gene Zijde.
Sommige mensen worden zich weer wederom bewust van Gene Zijde als ze op het Stervensbed liggen en zijn zich dan weer bewust van wat zich afspeelt aan Gene Zijde.

Als men aankomt in het land van Gene Zijde, dan kan er verschillende wegen zijn die men daar bewandelt.

Zo ligt het eraan of men dus positief was in zijn leven of negatief aan het einde van zijn leven was .
Hoe negatiever iemand is hoe verder hij of zij komt te staan van het Witte Innerlijke Licht.

Nu hoor ik je afvragen van waarom ?, het is namelijk zo dat het witte Innerlijke Licht namelijk positieve licht is, en als men negatief is doet het licht teveel pijn.
Daarom komt men in de schemering te staan zodat men geen pijn van het licht ondervindt." INZICHT VERKRIJGEN "

Als je in de schemering terecht bent gekomen dan ben je daar niet alleen.
Er is altijd iemand die jou helpt, maar eerst moet je ook inzien dat die persoon jou alleen maar wilt helpen.
Als je dit inziet, dan kan je al wat meer stapjes naar het licht toe nemen.
Ook zal je moeten inzien de fouten die je hebt gemaakt.
En tevens ook natuurlijk inzien dat je geen aards bestaan meer hebt.

Je gaat pas echt over als jij daar geheel klaar voor bent. Of je nu direct naar het licht kan na overlijden of met een tussen stop. Jij gaat enkelt daarheen wanneer jij dat wilt.

Stel dat je abrupt het leven hebt moeten verlaten. Je was er niet op voorbereid. Dan kan het zijn dat je toch nog hier op aarde blijft omdat je de inzicht nog niet hebt dat je inderdaad bent overleden of de situatie niet kan accepteren. Soms wil je ook nog bepaalde dingen afmaken van het aardse leven.

Er zijn mensen die dan ook zeker nog de pijnen of handicapten ervaren die ze tijdens hun aardse leven nog ervaren. Dit speelt zich allemaal in de geest af. Eigenlijk bestaat er geen pijnen of handicaps in het leven hierna . Dit alles moet allemaal rustig en bedaard verwerkt worden .


" BOEKTIP "

Emed zijn leven aan Gene Zijde
van
W.A.H. Mulder-Schalekamp
ISBN: 90-6010-211-8

 

Emed
Emed
W.A.H. Mulder-Schalekamp

 Om nog meer te lezen over Gene Zijde geef ik U deze boek als Tip.
Ik zelf vond hier een hoop bevestiging in zoals ik het zelf al wist en nog vele dingen meer

 

Vragen:

04-03-2008 Audio 1 met excuus voor mijn verkoudheid.

 

Vragen omtrent dit artikel mag je gerust emailen. Deze word dan hier geplaatst.

 

 

email

 

 

Einde

 

Klik hier om naar het hoofdmenu te gaan.