Logo van spirit visions. Spirituele visies. Horus oog in blauw achtige sterrenstelsel

                       HELDER ZIEN

 

Foto van helder licht uitstraling in blauwe achtergrond

Helderziendheid, is een vorm van beelden zien, overleden mensen zien en daarnaast waarnemingen zoals aura's om mensen heen.

Helderzien is waarnemen via je derde oog. Met open of gesloten ogen.Beelden zien:

Helder zien is niet altijd een pretje. Zeker als het beelden zijn van rampspoed en ellende, en deze ook uitkomen, of als men de beelden totaal niet snapt.

Helderziendheid kan zowel in het verleden plaats vinden, als in het heden of in de toekomst. Ook kan men wel eens beelden door krijgen van een vorig leven, een situatie wat is geweest bij bijvoorbeeld oude plekken.


Wanneer of waar kunt u beelden zien:

Onder anderen bij bijvoorbeeld, een voorwerp, een plaats, een situatie , net  voordat u in slaap valt, tijdens een ontspanning, een meditatie , als u tegen over iemand zit, als u een voorwerp vast houdt.

 

Wat voor beelden kan je onder andere zien:

Toekomst

Huidige

Verleden

Vorige levens

Van iemand anders

Over een bepaalde situatie

Iets wat jou te verwachten staat.

 

Wat moet je nu doen als je steeds beelden door krijgt en niet weet wat het nu inhoudt:

Probeer bij je eigen te voelen wat voor gevoel en betekenis bij jou naar boven komt bij het zien van het beeld. Laat dat beeld ook gerust opkomen en ga niet nadenken tijdens het opkomen van het beeld. Wacht eerst rustig af totdat de beelden voorbij zijn.

Op een gegeven moment leer je zelf steeds meer inzien wat een bepaald beeld voor jou betekend.

 

Hoe kan je weten of dit nu voor jou van belang is of voor een ander.

Hierbij weer je gevoel volgen. Stel je eigen de vraag of dit voor jou is of voor iemand anders.

Welke situatie verkeer jij in ? Zit je tegen over iemand, heb je een voorwerp beet, ben je op een plaats waar veel is gebeurd enz enz.

 

Beelden van vorige levens:

Als  jezelf in een bepaalde situatie zit, dan kan je ook beelden krijgen van vorige levens. Hierin word jou dan getoond dat je een soort gelijke situatie hebt meegemaakt. Je kan dan vanuit die beelden die je verder laat opkomen kijken wat er toen is gepasseerd en wat je er nu aan zou kunnen doen.


Helderziendheid heeft ook te maken met de ontwikkeling van het derde oog, deze bevindt zich in het midden van uw voorhoofd.

Bij wie het helderziend aan het ontwikkelen is, voelt men ook vaak een pijnlijke plek op het voorhoofd, ook kan men wel eens de gedachten hebben dat men een strakke band om zijn hoofd heeft zitten.

Wat goed hierbij helpt is met uw middelvinger en uw wijsvinger van uw rechterhand uw voorhoofd even te masseren.

Tevens een goede ontspanning is natuurlijk ook van belang.

Dus mocht de pijn aan uw voorhoofd erg zijn, dan kunt u het beste eventjes rustig gaan zitten met een rustige muziekje op en de ogen even dicht doen. Ja, dan zult u ook beelden zien, maar laat deze maar gerust opkomen en ga er vooral even niet bij nadenken.

Beleef het gewoon en kijk daarna wat voor gevoelens het bij u heeft opgeroepen. Soms zit er wel eens een antwoord tussen over een bepaalde situatie of soms krijgt u spontaan even een meditatie, waarin u een gesprek bijv kunt hebben met een gids.

 

Kleuren - Aura's - Figuren


Het waarnemen van beelden hoef niet enkelt beelden te zijn die men kan zien op aardse vlak, het kunnen zelfs kleuren zijn of misschien wel figuurlijke beelden  die men niet kan plaatsen.

Tevens zijn er mensen die helderziend zijn ook aura's om mensen waarnemen. Hier ziet men dan kleuren , zoals blauw, geel, groen, paars, grijs enz.

Het zien van een witte gloed over mensen heen heet het Energetische lichaam. Ik geloof dat hier de meningen nogal verschild als je zo kijkt via internet. Ik zelf bezie het als de pure uitstraling van de persoonlijke mens op zich.

Mij is opgevallen dat zeker zij die zuiver zijn in het vertellen van hun verhaal dat deze gloed enorm hoog en groot kan zijn.

Al deze waarnemingen zijn energieŽn die u kan zien in kleuren, en als u wat meer onderzoek doet in de kleuren die u ziet, dan kunt u ook erachter komen waar de kleuren voor staan
.

Naarmate men meer ontwikkeld hiermee, zult u ook zien dat u zelf een mening heeft op kleur gebied, want ieder kleur betekend vaak voor uw zelf iets anders dan dat het voor een ander geld.

Over Figuren geldt eigenlijk het zelfde.  Er zijn wel bepaalde figuren die vast staan in de spirtuele wereld qua betekenis.  Ik zelf ervaar niet vaak figuren, dus ik kan u hier weinig over vertellen. Wat ik altijd doe is puur op mijn eigen gevoel van betekenis afgaan.

Reiki werkt onder andere ook met figuurlijke betekenissen. Zo zullen er wel meerdere vormen zijn die met figuren werken.

 

Het waarnemen van overleden personen en dieren.

Ook het waarnemen van overleden mensen, of dieren is ook een vorm van helderziend.

Soms zijn ze zichtbaar als schim en soms ziet men ze heel duidelijk staan.

Wees dan niet bang, maar probeer eens gerust contact te maken
Wie weet is er wel iets meer dan enkelt alleen aanwezig zijn, en wilt men graag een praatje met u maken.

Al met al zijn er verschillende vormen van helderziendheid.

Duidelijk is dat uw derde oog zeker geactiveerd is.

 

Wat mij ook vaak opvalt is dat mensen die in beelden denken ook zeker hiervoor gevoelig zijn. Als zij bijvoorbeeld een tekening maken dan zien ze het beeld ook voor zich. Blijkelijk werkt niet alleen het derde oog hieraan mee, maar ook een gedeelte van de hersenen.

----------

 

 

Vragen over het artikel: Email Bianca

 

Vragen

15 april 2008

Enge gezichten zien

 

Einde

 

Klik hier om naar het hoofdmenu te gaan.