Bianca

Oog Van Horus Foto

Tezamen met mijn gidsen werken wij aan het geven van inzicht en hulp in uw situatie.

Oranje open en dichtgaande bloemAls kind was ik al spiritueel en paranormaal. Ook was ik al analistisch en filosofisch  bezig op een vrij jonge leeftijd.

Ik weet nog dat ik met mijn vader in een winkel stond. De profimarkt heette die in die tijd. Ik hield me al een tijd bezig met de vraag of Hoek Van Holland nu wel of niet de einde van de wereld zou zijn. Deze vraag stelde ik mijn vader. Waarop mijn vader mij het antwoord gaf dat Engeland na de grote zee volgde.

hmm, ik vond het maar vreemd hihi. Want ja, we woonde toch in het Hoekje van holland ?

Logica van een kinderlijk denken, maar bij mij was dat pas het begin van mijn filosofische denken en het analyseren.

wat zit er achter de sterren hemel. Hoe is deze ontstaan enz. enz.

Als kind was ik naast dit alles ook zeer gevoelig. Ik vond het erg om bijv op een mier te staan, als een bloem geplukt werd en ik pakte allerlei emoties op van andere of van omgeving.

Ik was dan ook vaak een Jantje lach en een jantje huil persoontje. Niet eens wetend waarom. Pas op volwassen leeftijd ( wanneer ben je volwassen haha ) begreep ik dat ik emoties van andere oppakte en tevens ook zeer gevoelig was voor sferen in gebouwen of op specifieke plaatsen of plekken.

Zo was ik ook gevoelig voor aanwezigheden die niet meer onder de levende aarde waren.

Ik maakte hele aparte tekeningen en zag ik op een nog jonge leeftijd van 3 jaar een monnik aan mijn bed , welke zat te bidden voor mij.

Ik wist dat er meer was dan enkel de aarde opzich. Niemand die mij dat ooit vertelde en niemand ook die mij kon helpen met al dat weten.

Zo wist ik dat je voorwerpen kon verplaatsen. Dat er via een bepaalde radio frequentie stemmen konden door komen en had ik regelmatig last van een negatieve entiteit die mij enorm tartte.

want ja, als je zwak ben en wel sterk ben in het paranormale zal men je gemakkelijk proberen onderuit te krijgen.

Gelukkig hebben we het allemaal overleeft.

Echter heeft het mij rond mijn 20ste + jaren een flinke depressie veroorzaakt.

Immers dacht de hele wereld dat je gek was en ik zelf wist ook niet wat het was wat ik nu had.

Als kind sprak ik al met gene zijde. Dood ongelukkig voelde ik me hier thuis. De aarde was niet lief, er was volop haat en verdriet. Waarom begrepen de mensen elkaar niet ? Waarom kon ik dat wel en kon ik mezelf verplaatsen in een ander ? Hoe vaak ik ook niet vroeg aan God of hij me niet mee wou nemen , maar dat gebeurde niet.

Ik vond namelijk dat ik hier niet thuis hoorde en dat ik veelste vroeg was geboren in deze tijd.

Ik weet nog heel goed dat ik voetstappen hoorde op de zolder, dat er dingen verdwenen, dat er kettingen rammelde en dat ik met regelmaat uit mijn lichaam werd getrokken.

Als jonge kind van drie weet ik me te herinneren dat ik uittrede naar Gene zijde toe.

Het verhaal is dat daar de koningin was welke mij steeds weer terug stuurde naar de aarde. Ik voelde me dan naar beneden dwarrelen als een dwarrelend blad . En op de aarde stond dan een meisje naast een waterput. Zij riep me altijd weer van kom maar het is goed. Echter viel ik altijd weer in die waterput. Waarin ik in mijn 20+ jaren ook figuurlijk heb gezeten.

Tijdens de depressie heb ik zelf een hoop onbegrip gekregen. Pas enkele maanden later begreep ik dat niemand mij zelfs begreep.

Al spoedig kwam ik bij Jan van der heide terecht waar een wereld open ging. Echter door het heen en weer van Jan en Riagg  , welke je afwees en zeide dat je eigenlijk gek was, en Jan die mij geheel snapte en me niet voor gek verklaarde maar juist paranormaal en een filosofische analist noemde, ben ik toch met beide gestopt.

Ik ben toen begonnen aan een reis van innerlijke groei en ontwikkeling. Ik ben bijna al mijn blokkades aangegaan.

Ik weet nog dat ik met mijn partner in een flat ging wonen. Welke enorm onzuiver was. Maar niemand nam dat aan van mij. Ik wou er niet wonen, maar mijn partner wel en tezamen met mijn ouders vond hij het enorm onzin van hetgeen wat ik voelde.

Echter  bleek later dat ik totaal gelijk had.

Toen ik wenste dat ik ging verhuizen en ik weet nog dat ik riep "Als er engelen bestaan laat mij dan alsjeblieft verhuizen " en ik verhuisde binnen 3 maanden ben ik begonnen met mijn innerlijke reis van groei, ontplooiing en blokkades . Het doel was om mij zelf te vinden die ik kwijt was geraakt tijdens de depressie en mezelf weer geheel aan te kleden. Want ik voelde me totaal naakt en gestript tot aan mijn ziel toe. En bovenal... mezelf te gaan snappen van wat ik nu had.

Dit is me enorm gelukt. Toen ik eenmaal met de vuist op tafel sloeg van dat het genoeg was heb ik een reis van 8 jaar afgelegd met al deze doelstellingen en heb ik veel ervaringen opgedaan op paranormaal gebied.

Leuke en minder leuke momenten, maar bijzonder leerzaam.

Hierboven zie je het logo van Horus.

Tijdens mijn ontwikkeling kwam ik er achter waarom ik altijd het oog van Horus tekende als klein ukke pukkie.

Mijn moeder zei altijd dat het het oog van Ra was. Waarop ik antwoordde dat het het oog van Horus was.

Ik teken nog steeds regelmatig een oog. Het is ook een van de kenmerken van mijn eigen tekeningen, waarin ik periodes heb dat het geheel automatisch gaat. het zijn geen kunst werken hoor. Maar het zijn vaak tekeningen die een boodschap dragen voor in de toekomst. niet alleen voor mij persoonlijk , maar ook op wereldse vlak.

Maar om terug te komen op het tekenen van Horus is dat ik dus onder de astrologische teken van van Jawel Horus val. Daar kwam ik zo een jaar of 10 geleden achter.

Wat een toeval en wat mooi hih.

Op dit moment draai ik consulten op paranormaal gebied. Er is een hoop dingen die ik kan doen, maar nooit op commando. Wat gebeurt gebeurt en wat ik dan mag doen, doe ik ook.

Het zelfde geldt met het geven van emails consulten.

Ook hou ik me op dit moment nog steeds bezig met het onderzoeken van paranormale fenomenen.

Zo ben ik wel eens bezig met bandstem opnamen, waarbij ik via een achtergrond geluid contact opneem met Gene zijde welke ik opneem en dan af luister en ze dan ook mag horen.

U kunt hier meer lezen bij Bandstem opname. ( als deze nog niet aanwezig is, dan zal deze wel in enkele tijden verschijnen )

Ik ben niet iemand die zomaar iets klakkeloos aanneemt op paranormaal gebied. Door het analyseren heb ik dus wel een hoop ervaring gekregen in het paranormale. Ook is het zo dat ik niet alles als Paranormaal bezie of ervaart. Een mens zelf is namelijk ook heel goed in staat om dingen via de geest voor mekaar te krijgen.

We zijn er om elkander te helpen. Dat is mijn motto en daar heb je mekander voor nodig. Ik geloof dan ook niet in concurrentie strijd onder de paragnosten of mediums of andere alternatieve hulpverleners. Iets wat nog veelal te kort schiet in deze wereld op algemeen gebied.

Wat voor mij heel belangrijk is, is zuiver werken. Dit houdt in dat ik niet ga gissen als ik iets niet weet. Ik vertel het u gewoon.

Om deze gavens te hebben denkt men vaak van Och, wat gaaf, dat zou ik ook wel willen hebben enz enz. Toch zoals iedereen dat heeft met zijn werk en wezen en zijn, is het niet altijd een pretje. Zeker niet als je al van te voren op de hoogte word gebracht van iets wat staat te gebeuren in je familie bijv. Maar toch is het een belangrijk iets om het te weten.

Ik zelf heb contact met familieleden die overgegaan zijn. Hier op de site, ook bij consulten en spirituele ervaringen kan men hier iets over lezen.

Ook is het zo dat ik soms dingen moet ondergaan zoals bij een vermissing zaak die niet zo prettig zijn. Het hoort allemaal erbij, en erg vind ik het niet , zolang ik iemand maar ermee op weg kan helpen.

Nu soms word me ook wel eens gevraagd of ik niet voor een bepaalde programma iets wil doen. Zoals toen met de moord op Theo v Gohg over de dader. Ik schrok toen enorm, maar heb het niet gedaan. Voor mij hoeft zoiets ook namelijk niet. Later nadat ik het programma had bekeken was ik erg blij dat ik het niet gedaan heb.  Tot op heden heb ik nog niet met een programma mee gewerkt en heb er ook geen spijt van gehad.

Mijn familie vind het een heel mooi iets wat ik mag doen. Ze hebben het met mij niet makkelijk gehad vanwege dat het vroeger als raar of vreemd werd gezien. Maar gelukkig zijn die jaren al lang gekeerd.

Ik zelf ben met Spiritlijn begonnen ( mijn andere website ) omdat ik anderen wou informeren over het paranormale. Die site bestaat nu al ruim 5 jaar en heeft een hoop bezoekers mogen verwelkomen.
Spirit Visions is een verkorte versie hiervan. Echter bevat Spirit Visions ook audio opnames waarbij het ook toegankelijk is voor zij die niet of bijna niet kunnen lezen.

Nu wat kan ik nog meer over mij vertellen. Nu ben gezellig getrouwd, 2 kinderen en een hele beestenboel die mij vergezellen in het leven. Zo ben ik ook graag bezig met het design van mijn websites.

Ik kan me gauw vervelen als alles bij het zelfde blijft en dus heb ik ook altijd veel variatie nodig in mijn leven.

Ik zie mezelf ook altijd als de zwerfster in de bergen. Met haar rugtasje op haar rug. Jasje aan , stok in de handen, berg schoenen aan en wandelend in de bergen mensen tegen komt waarbij zij gezellig bij het kampvuur gaat zitten.

Daarna wandel ik dan weer rustig verder. En ik mag je zeggen dat ik al heel wat fijne mensen heb mogen ontmoeten in deze prachtige bergen en dat ik ze altijd weer eens aantref.

Waarheid en liefde, respect en er mogen zijn is het belangrijkste bestaan van wat er is en dat .... dat ben jij ook.

Liefs Bianca

Wees jezelf zoals ik dat ook ben

Namaste

 

Ook op Hyves.nl zoek op Spirit Visions

 

Einde

Klik hier om naar het hoofdmenu te gaan.

Voor de design , klik hier